KÖPA


Du kan enkelt köpa föremål och antikviteter hos oss. Vi säljer alla våra varor på nätauktion via marknadsplatsen Auctionet.com. Visning sker i våra lokaler på Malmgatan 5 i Norrköping. Vi är inte de enda som säljer på Auctionet utan där finns auktionshus från stora delar av Sverige, Tyskland och även Finland. På nätauktion kan du buda när du vill och var du vill.

 

Budgivning sker genom att du skapar dig ett konto hos Auctionet, hittar det föremål du är intresserad av och lägger ett bud. Du kan även lägga bud på plats hos oss, vår personal hjälper dig gärna. På köp tillkommer det provision på 22,5% samt slagavgift om 80kr (ink moms) per föremål.

Auktionsföremålen publiceras och säljes i den takt de kommer in. Auktionsföremålen visas under ca 7-10 dagar och under denna tid kan du lägga bud och själv undersöka föremålen i vår visningslokal under våra öppettider. På föremålssidan kan du registrera ditt bud. Vill du bjuda lägsta möjliga belopp är det redan ifyllt och du behöver bara klicka på ”Lägg bud” eller trycka Enter. Du kan också lägga ett högre maxbud. Det finns också möjlighet att registrera bud i visningslokalen. Varje auktionspost har tilldelats en sluttid och då budgivningen avslutats vinner den budgivare som lagt det högsta budet. Om ett bud registreras mindre än 1 minut innan sluttiden så förlängs sluttiden med 3 minuter.

När du ropat in ett föremål och betalat fakturan kan du hämta ut föremålet hos oss eller beställa transport